Am un prieten bun care se află Într-o situaţie delicată şi nu prea ştiu cum să-l ajut. S-a Îndrăgostit de o tipă. Până aici toate bune şi frumoase, Însă aceasă domnişoară Îi cam face zile amare. În câteva cuvinte e cam aşa:

– şi-a pus poze cu ea dezbrăcată pe net şi a lăsat un număr de telefon

– În timp ce el era la serviciu ea ieşea cu diferiţi indivizi

– Îl minţea constant

– stă pe net mai mult decât “prevede legea” şi flirtează Încontinuu

– În zilele libere În loc să stea cu el inventează motive de mers la serviciu

– l-a Înşelat, iar el a prins-o cu mâţa-n sac

– a avut conturi pe numeroase site-uri matrimoniale

– ea Îi spune că Îl iubeşte mult, cei drept Între pauzele de net

– a fost internat pentru o noapte, iar ea a plecat acasă motivând că trebuie să facă curăţenie În casă


Şi după toate astea, el Încă mai ţine la ea. Voi ce sfat i-aţi da prietenului meu?


Comments (22)

  1. Domnisoara, domnisor, tot aia e in opinia mea. Cand un lucru nu se poate, nu se poate! Daca nu reuseste sa o ierte, viata lor va deveni un chin, numai certuri, scandaluri, nu-si vor mai vorbi decat sporadic si uitandu-se urat unul la altul. Daca prietenul asta imaginar al tau vrea sa construiasca o relatie, trebuie sa inceapa de la 0. Ba mai mult, sa fie dispus sa treaca peste toate acele lucruri, sa o inteleaga si sa o ierte. Daca nu poate, mai bine sa plece. Ori una, ori cealalta! Cand se hotaraste in ce directie sa o ia, sa na spui si noua, suntem curiosi!

  2. deconectat

    In astfel de situatii e usor sa dai sfaturi, iar pentru tine, care nu esti implicata direct, solutia este evidenta. Cu siguranta lucrurile stau cu totul altfel pentru amicul tau.
    Cel mai simplu ar fi daca ar gasi “intamplator” alta tipa care sa-i placa…

  3. acidhouse

    daca domnisoara e barbat atunci prietenu tau e un mare GAY :))

  4. Cristian Greger

    Raspunsul la orice intrebare legata de cazul prezentat de tine se afla in sufletele celor doi ! Eu merg pe principiul ca orice caramida scoasa dintr-o structura o subrezeste. Pe de alta parte cred ca ea poate fi inlocuita cu o piatra mult mai durabila. Dar e alegerea mea. Apoi apar intrebarile daca pot si daca vreau sa fac acest lucru…

  5. Să-şi facă pe altcineva, puţin mai normală. Să meargă cu amândouă ceva timp În paralel, cel puţin până-i trece oful de tipa din poveste.
    E stupid ce face prietena lui şi mulţi ştii şi tu ce ar spune că e.
    Dacă ar fi bărbat nu ar mai zice lumea că e c… Dar tot stupid ar fi şi atunci. :)

  6. Dorin

    luand textul in forma sa initiala, as spune ca “prietenul” tau e un complet idiot. ok iubesti pe cineva, ok vezi ca nu merge/merita. ce faci ? te arunci de pe bloc sau mergi mai departe. astea sunt variantele in situatia de fata.</p></p></p>

  7. iLL

    simplu: dump/kill
    relatia este deja un eveniment ratat, inevitabilul se va intampla mai devreme sau mai tarziu.
    ea nu-l mai iubeste iar el este indeajuns de idiot sa mai incerce sa salveze ceva… cand mai bine s-ar duce in padure sa futa ursi…

  8. ovidiu

    mda, e o problema destul de grava … totul depinde doar de prietenul tau si cat de mult o iubeste pe acea pers … poate daca ai incerca sa`i faci cunostinta cu o prietena, care sa`l si`l placa pe el, si sa`i pui pile acelei fete ai putea rezolva ceva … dar unele lucru vin de la sine, asa ca inarmeaza`te cu rabdare poate deja a pus cineva ochii pe el :)

  9. Rares

    singura solutie e sa se resemneze si sa se reintoarca la masturbare in fata televizorului

  10. Bogdan

    Scurt pe 2: sunt atat de multe fete/femei in tara asta, unele dragute, altele sensibile incat cea mai buna solutie e sa o ignore pe cat posibil. Se poate ca din acest ignore ea sa isi dea seama ce vrea sa faca in continuare.

  11. Vine vanatorul si goleste pusca in barlogul ursului. Iese ursul si-l pune sa-i suga p..la.
    Vine vanatorul cu tunul si trage in barlogul ursului. Iese ursul si-l pune sa-i suga p..la.
    Vine vanatorul cu bomba atomica si arunca in aer vizuina ursului. Apare ursul, il bate pe umar si-i spune:
    -Bai, tu ori esti idiot, ori iti place sa sugi p..la.

    Asa si cu amicul tau!

  12. d_raven

    Prigoana a spus o chestie interesanta: “Cea mai mare greseala intr-o casnicie e…sa incerci sa o salvezi”. sunt cazuri in care sunt de acord cu treaba asta
    totul tine de cat poate fiecare…cand nu mai poti … spui stop. pentru ca intervine instinctul de supravieturie. adica la un moment dat iti dai seama ca nu are rost, ca nu mai esti tu insuti ca nu e nici un viitor….si gata…

    sau omul e masochist rau si asta schimba situatia…

    concluzie: optiuni sunt dar nu pot fi puse in practica decat de cei implicati

    PS: ai grija ce sfaturi dai..s-ar putea ca rezultatul sa nu fie cel scontat de tine si prietenul sa nu mai fie prieten…

  13. Mie treaba cu sfaturile mi se pare inutila. Daca vrei sa ajuti pe cineva, nu-i spune ce sa faca. Atata timp cat el cunoaste toate cele enumerate de tine si le accepta e problema lui. Nu trebuie condamnat, nici judecat. Nu este nici idiot cum s-a spus mai sus. E ori prea indragostit, ori e fericitul posesor al unei obsesii. Probabil ca fata respectiva ii ofera senzatii pe care nu le-a intalnit pana acum in alta parte asa ca alege sa ramana.
    Cat despre povestea lui, cunosti aceasta varianta doar de la el. Femeile sunt profitoare si le place sa se joace. Nimic nou…
    El va spune stop atunci cand va gasi puterea sa o faca. Nu trebuie sa-l impingi de la spate si nici sa-i spui ca nu e bine ce face, ca accepta atatea. Sustine-l, fii alaturi de el, dar nu-l “sfatui”. Tot el alege si orice alegere trebuie sa fie responsabilitatea lui. O astfel de relatie nu va dura la nesfarsit, dar cu totii facem prostii si dam cu bata-n balta uneori.
    Daca e trist din cauza ei, scoate-l la o plimbare, schimba-i gandurile, povesteste-i ceva frumos, scoate-l din starea in care e. Cam asta ar fi cel mai bun lucru pe care ai putea sa-l faci.
    Evita sa-ti dai cu parerea, evita sa arunci cu rosii in fata la care el tine, oricat de tentata ai fi. Lasa-l pe el sa-si dea seama singur daca nu a facut-o deja.

  14. Tudor

    Nu stiu ce sfat sa’i dai, e prietenu tau, da imi dai si mie nr ei sau idul? :))

Leave a Reply