Un bărbat s-a urcat, luni dimineaţă, pe o clădire de lângă parcul Cişmigiu şi ameninţă că Îşi dă foc şi că se aruncă, Încercând astfel să obţină o casă de la Primăria Sectorului 5. Bărbatul, care are În jur de 30 de ani, s-a suit de mai bine de două ore pe o clădire, gest la care a recurs şi săptămâna trecută. De asemenea, În faţa clădirii se adunaseră aproximativ 20 de persoane, susţinători, rude şi prieteni ai bărbatului, care vor şi ei o casă de la primarul sectorului 5. Unii susţin că sunt În greva foamei de patru luni.

Adam Rafael, În vârstă de 28 de ani, tată a patru copii, a spus că şi el a apelat la astfel de acţiuni, care de altfel au dat rezultat. “Înainte locuiam În stradă. După ce m-am suit pe primărie şi am turnat benzină pe mine, am obţinut o casă”, a spus Rafael.

Potrivit autorităţilor locale din sectorul 5, bărbatul care protestează, luni, pe o clădire de lângă parcul Cişmigiu are adresa din buletin În sectorul 1, situaţie În care este imposibil să primească o casă În sectorul 5.

(mediafax)

WTF!!! Eu stau Într-o garsonieră pentru care plătesc chirie aproape tot salariul?! Dacă ăsta primeşte casă promit să fac şi eu acelaşi lucru. Ne vedem la ştirile de la PRO!

Comments (10)

  1. Cheeprey

    Se mai intampla si d-astea, doar asa sa vada aia de la televiziuni ce “repede” se rezolva problemele…

  2. E pacat ca fazele de genul asta merg doar in capitala ca altfel sa fi vazut la mine in oras tentative de intimidare prin sinucidere.

  3. nu stiu de ce aveti impresia ca doar in Capitala se urca oamenii pe ce gasesc ei mai inalt. Ia dati un search si aflati contrariul! pe de alta parte recunosc ca am rasuflat usurata cand am aflat ca aici in Roma un individ (nu ruman!) s-a urcat pe Colosseum, suparat pe autoritati. Deci nu e boala noastra, doar ca ne-am molipsit de ea mai acum…

  4. Faninho

    Prima persoana care si-a dat foc in fata unei primarii din Romania a fost o femeie din Pitesti, care tot pentru o casa a suferit arsuri grave pe corp.:d
    Fiecare cu dileala lui!

    PS: In loc sa le dea case sinucigasilor in serie, mai bine ar face ceva cu locurile in camine pentru studenti:-w

  5. neagrigore

    da, e ilegal, dar nu e ilegal sa puna cineva Jump al lui Van Halen, stiu ca era principala distractie pentru americani, la balciurile de genul asta. DLR ftw

Leave a Reply