Concurs 1: Eşti nerăbdător să vezi Viena? Nimic mai simplu! Te duci În supermarketul din partea cealaltă a oraşului şi iei produsul În dublu exemplar, aşa zice la reclamă. În drum spre casă te opreşti şi la Poştă, după ce În prealabil te-ai plimbat jumătatea de oră ca să cauţi loc de parcare În faţa sediului. Intri şi ceri un plic timbrat. Ajungi acasă, desfaci produsele şi le pui În alte recipente. Încercând să-ţi aminteşti unde ai pus foarfeca ajungi să faci vraişte În casă. Reclama zice că trebuie să decupezi taloanele. Într-un final le bagi În plic, dai o limbă plicului şi timbrului, cauţi pixul şi completezi destinatarul şi expeditorul. Mâine ai de făcut un alt drum, duci scrisoarea la Poştă. Nu ştii când se anunţă căştigătorii, dar eşti răbdător.

Concurs 2: Iei produsul. Vezi un concurs. 0.30 euro sms. Hai că nu-i aşa mult. Introduci codul. Eh, lasă, poate data viitoare o să am mai mare noroc.

Cine mai pune la Poştă scrisori pentru diferite concursuri? Cât pe ce să scriu babele, dar nici ele că nu cred că au bani să cupere produse care organizează tot felul de concursuri.

Comments (1)

  1. Bogdan

    Pensionarii, gospodinele, oamenii de la tara. Cred ca i-am cam acoperit pe toti…

Leave a Reply