Aşeză-te În poziţia aia, pune mâna acolo, spune-i ce-ţi place, În prealabil nu mânca aia, aia sau ailaltă, pregăteşte-ţi sufletul şi corpul şi dacă faci toate astea şi tot n-ai orgasm atunci o să-ţi ier un par În cap că eşti o proastă frigidă!

Disecatul În trilioane de părticele a sexului şi implicit al orgasmului doamnelor şi domnişoarelor este subiectul forte al fiecărei revistuţe ori site pentru femeile tinere şi nu prea. Toate se pun În pagină ca fiind reţete miraculoase şi date În premieră şi stau la loc de frunte, de vreo 20 de ani ce-i drept, În pagina sau categoria tabu. Adică cât de tabu poate să mai fie un subiect despre care se vorbeşte În fiecare număr sau postare? Mai mult ni se vâră pe gât cât de important este să faci sex cu partenerul de viaţă. Pesemne că dacă nu faci sex cu el În fiecare seară n-o să ducă gunoiul, n-o să spele vasele, n-o să Întindă hainele şi probabil o să-ţi dea papucii(?!)

Mă uit la bărbaţi. Ei nu prea au probleme legate de sex. Şi dacă au cel puţin nu se laudă peste tot cu ele. Adică nu prea găseşti sfaturi "băbeşti" despre ce ar trebui să facă dacă nu li se scoală. La ei e simplu: uite clinica cutărică, te programezi, te duci, iei aia şi aia şi gata problema.

Să fim sincere, noi nu facem o tragedie că aseară n-am avut orgasm, dar vin repede redactorii revistelor de muieri să transforme asta În apocalipsă şi să-ţi dea cu toporul În cap că nu le-ai urmat sfaturile. Jenibil!

Comments (3)

  1. contele

    Eh las ca s-a inventat Men’s Health. Si mai sunt emisiunile alea pe Euforia in care doi ii invata pe el si pe ea cum sa puna mana unde sa pupe si unde sa bage. Deja e sex in grup ca aia pe afara sunt spalati pe creier, nu mai stiu sa faca nimic singuri.

  2. Je

    Probabil ca redactorii revistelor de femei sunt tot femei, dar asta e doar o presupunere de-a mea.
    O fi o decizie de marketing rezultata in urma unui studiu din care rezulta ca majoritatea cititorilor acestor reviste este formata din barbati. Astia vor ca femeile sa aiba orgasm mai mult chiar si decat ele. Asa ca baga acolo directive pentru tineretul insetat de cultura cum sa-si satisfaca printesele.
    Ei, din “pozitia” asta ai incercat sa privesti problema? Asa poate vine mai usor chiar si el… orgasmul.

  3. redactorii revistelor de muieri =))
    dar spre surprinderea unora..nici la barbati nu e asa usor..cum s-ar parea

Leave a Reply