Bărbaţii sunt cele mai oropsite fiinţe de pe planetă, bineÎnţeles asta În viziunea lor.

Lamentatul cred că e sportul preferat al bărbaţilor, desigur după fotbal. Se dau loviţi ba În suflet, ba În cot, ba la cap.

Nu ştiu dacă ştiţi, dar bărbaţii conduc detaşat cu un scor de 77% În topul sinucigaşilor . Sinuciderea nu onoare, ci laşitate. Motivele pentru care bărbaţii Încheie socotelile cu viaţa sunt numeroase şi Întotdeauna stupide. Oare cât de mare trebuie să fie concentraţia de laşitate din sânge ca să-ţi tai venele atunci când nu-ţi mai poţi plăti datoriile? Sau oare cât de meschin trebuie să fii te sinucizi din dragoste? Mult domn’le, mult!

Bărbatul lovit În cot Îl miroşi de la o poştă.  Când stă degeaba Îţi spune că de fapt el gândeşte. Când Îl rogi ceva, iar gândeşte. Gândeşte de fapt la ce pretext  să-ţi servească să scape de problema cu care a fost Însărcinat prin viol. Aşadar, dacă vrei să enervezi un bărbat nu trebuie să faci decât să-l deranjezi din poziţia "cu coaiele la soare" .

Cei mai prigoniţi cred că se simt bărbaţii loviţi la cap, adică ăia veşnic nemulţumiţi. Nemulţumiţi de tine, normal, că doar ei sunt perfecţi! Loviţii la cap se lamentează din orice. Ba că trebuie să se Însoare, deşi nimeni le-a pus cuţitul la gât ca să facă asta, ba că nevasta e urâtă şi cam proastă , deşi asta a fost alegerea lor, ba că nu mai faci sex ca la Început, deşi el stă doar pe spate, ba că…

Bărbaţii sunt nişte fiinţe atât de "complexe" Încât pe noi femeile ne ia adesea durerea de cap.

Comments (28)

  1. Bărbaţii sunt nişte fiinţe atât de complexe Încât pe noi femeile ne ia adesea durerea de cap.

    Fals, defapt este exact pe dos, Femeile sunt cele mai complexe fiinte :)

  2. Cristian

    Sunt de acord ca sinuciderea este cea mai mare dovada de lasitate posibila!!!
    De penibilitatea motivelor nici nu mai vorbesc.

    Despre fragmentul:
    “Bărbaţii sunt nişte fiinţe atât de complexe Încât pe noi femeile ne ia adesea durerea de cap.”

    fraternizez cu Claudel… femeile sunt cele mai complexe fiinte :)

  3. bărbaţii conduc detaşat cu un scor de 77% În topul sinucigaşilor

    pai din ce cauza, nu din cauza voastra? noi vrem o tzara de pizda, o mancare buna si somn. voi vreti prieten, amant, iubit, tata, antrenor, armasar, cu bani, etc. e greu fetelor, e greu

  4. Je

    Frate asta e cel mai tare post =)) chiar dovedeste din plin mentalitatea feminina. Cum poti sa spui citez “dacă vrei să enervezi un bărbat nu trebuie să faci decât să-l deranjezi din poziţia cu coaiele la soare” si sa ti se para ca barbatul e de vina ca se enerveaza. Deci incepi cu dc vrei sa il enerveri apoi zici sa il deranjezi cand face ceva (statul cu coaiele la soare este o actiune contemplativa si cine nu are coaie nu poate sa inteleaga este integrarea in univers comuniunea cosmogonica sau cum vrei sa ii zici) si apoi e vina lui. Barbatul e ce-a mai simpla fiinta cum bine ai accentuat @innO si voi femeile nu faceti altceva decat sa incercati sa ii complicati existenta lui simpla prin tot felul de scenarii complicate.
    Barbatii se sinucid ca pe ei sta marea presiune, nu zic ca e bine. Sunt oameni slabi aia care recurg la asta si cu probleme de logica. Dar incheierea aia e sublima pai cum sa nu se planga omul dc e nevoie de atatea sacrificii ca sa poti si tu sa te futi plm. Ia urmatorul prieten pe care ti-l faci rezumate la a face sex cu el si atat poate si ceva discutii la un suc si sa vedem dc o sa mai fie omul nemultumit. Dar nu femeile vor sa faci mereu ceva in plus sa dovedesti pe drak sa vi cu flori sa le dai beep sms mail sa stie ce gandesti.Apropo ce drak e intrebarea aia la ce te gandesti????????? Baaahhhh dc vroiam sa stii vb cu voce tare.
    Gata ma opresc aici ca apoi zici ca sunt frustrat :))) din calea afara.

  5. alx

    Barbatii si femeile sunt pe planete total diferite, iar cand se intalnesc iese o mare caterinca. La fel ca postul asta pueril…

  6. volent

    super, multumesc, este un post super:)))))))))))))) si adevarat.
    @je: intrebarea aia cu “la ce te gandesti?” este retorica:)))) (sper sa nu te lezeze:) )))

  7. mai trebuie mentionat ca barbatii suporta mai greu durerea: lesina pe scaunul dentistului si palesc cand vad un ac de seringa:)

  8. Je

    Draga mea @volent ca presupun ca esti femeie . Sigur nu ma derajeaza intrebarile retorice ca le raspund cu multumesc bine. Problema e cand se insista “nu chiar la ce te gandesti” si chiar se asteapta raspuns:)). Oricum legat de acest post pot sa desfiintez punct cu punct orice afirmatie din el dar asta intr-o discutie care se bazeaza pe argumente logice. Asa ca sa dezbat asta cu femei am putine sanse de “succesuri” (si sa nu crezi ca sunt misogin chiar imi plac femeile).

    Iti dau un exemplu, tu ai presupus ca intrebarea era retorica. Pe ce te bazai in presupunere pe cum pui tu intrebarea sau pe cum mi s-a pus mie. Apar aspecte pe care nu ai cum sa le cunosti. Apoi de ce m-as simtii lezat de intrebare. Mi se pare doar nepotrivita, o tentativa penibila de violare a intimitatii.
    Sa nu o iei acum personal vorbesc asa la nivel teoretic faceam un fel de demonstratie matematica.

  9. @Arhi. :)) Cum adică vreţi o ţară plină de păsărici? Ca să alegeţi una după care să urlaţi ca din gură de şarpe cât de oropsiţi sunteţi? ;))

    @Je Ai dreptate, noi vă cam Încurcăm existenţa! Nu mai bine ar fi să Împărţim platena În doua, În emisfera sudică să stea onaniştii, să mănânce singuri cartofi prăjiţi cu ou ochi şi să bea bere, iar În emisfera sudică să stăm noi cu vibratoarele noastre. Cred că ar fi perfect :D

    @serban Pe mine mă doare destul de rar capul, În schimb am altfel de dureri :))

    @alx Te las pe tine să aprofundezi subiectul!

    @somnulescu Eu nu mă agit când un bărbat spune că femeile sunt curve. Ce nu-i aşa?

  10. @volent :P

    @raluxa O daaaa. Şi dacă s-au tăiat la deget au grijă ca din oră În oră să-ţi arate şi să-ţi spună cât de tare Îi doare buba cu coajă. :))

    @Je Nu am pus niciunde problema “la ce te gândeti”, ci am subliniat că deşi se vede cu ochiul liber că nu face nimic decât să stea cu ochii aţintiţi pe tavan, când Îl rogi să te ajute cu ceva el Îţi spune că e preocupat de o scamă imaginară care nu-i dă pace (a se interpreta- o problemă de muncă ce necesită minute bune de gândire).

  11. Ai uitat sa spui cat se mai vaita cand ii doare ceva. :)) Frica de seringi si frica de doctori. Si frica de sange. Pe mine ma amuza faţa palida a unora cand vad un firicel de sange sau cand aud doar vorbindu-se de sange. Cunosc un exemplar si incet incet ăsta tinde sa nu ma mai amuze, ci sa ma enerveze.

  12. Je

    Unde naiba ii gasiti fetelor. Sa stiti ca voi nu vorbiti de barbati acum ci de efeminati. Nu trebuie sa judecam dupa cateva exemplare nereusite toata turma :)).
    Daca asa e generatia care vine acum din spate trebuie sa ma las de baut si sa ma apuc de mancat sanatos ca in 10 ani o sa traiesc din dreptul de monta.

  13. And33a

    SUPER POST….
    tipic masculin – sa aiba strict aceleasi prioritati ca un animal de prada

  14. volent

    aaaaa…domnu’ Je, “aceste cuvinte ne doare”:))))
    first, nu-mi pari matematician, ca prea le lungesti, latesti si …., asa ca-ti spun eu scurt pe doi, va ocserv ca dumneata ai luat-o cam prea personal, si-i pacat. Intrebarea m-a amuzat, pentru ca ofcourse am pus-o si eu la vremea mea (pe intrebare), sperand intr-un raspuns care sa-mi demonstreze ca io-s centru universului , buricul si ce se mai poate fi (in ganduri de tinerete). Trecut-au ani in care am inteles ca omii trebuie luati asa cum sunt: simpluti:). Si ca sa te urzic iti psun poanta aia cu ” in pstele unui barbat de succes se afla intotdeauna o femeie mirata” (parol ca nu-s “misogina”:)

  15. ovidiu

    `Sau oare cât de meschin trebuie să fii te sinucizi din dragoste? Mult domn’le, mult!` n`as spune `meschin`, ci mai degraba prost, orbit de gelozie. nu cred ca cle meschin ar apela la un asemenea gest, ci mai degraba ar zice ` lasa ca mai sunt despte pi***, nu numai ea. daca e meschin nu i`ar pasa ca ea l`a parasit a doua zi l`ai vedea cu alta, in schimb cel orbit de gelozie ar face orice ca s`o determine sa se impace cu el, chiar si acel gest de lasitate. pt el numai ea exista si crede ca nu mai are nici un sens viata fara ea

  16. Je

    Of @volent in loc sa apreciezi ca incerc sa imi depasesc conditia de om tehnic…
    Oricum nu o iau personal stai linistita ;) sunt “calm ca suprafata unui lac de munte” :)) nu stiu cine a zis rahatul asta dar e prea tare.
    Stiu ca nu esti misogina ;) daca imi permiti sa iti schitez personalitatea banuiesc ca esti o femeie sigura pe sine si consideri ca ai trecut prin destule pentru a avea raspunsuri la aproape orice intrebare. Daca m-am insel mii de scuze, iar daca nu sa stii ca e o atitudine specifica tineretii in realitate nu exista raspunsuri 100% corecte.
    Eu comentez asa cu pasiune ca imi place sa dezbat subiectul asta cu femei dar rezist bine la urzicaturi nu sunt suparacios.

  17. @Tomata cu scufita O daaa.

    @maria Cum spui tu. Eu nu m-am plâns de exemplarul meu :P

    @Je Zic să ne laşi o adresă de mail ;))

    @And33a :P

    @volent şi @Je chatuială plăcută. E cu tarif. 5 mii fiecare post ;))

    @ovidiu MESCHÍN 2. (fig.) Îngust, limitat, mărginit, obtuz, redus, strâmt. 3. v. egoist. 4. banal, mărunt, neÎnsemnat. etc…

  18. volent

    @ InnOcente, scuze, n-am vrut sa supar gazda (5 mii de ce?:) ) ca nush daca am bani sa-i mai raspund lui Je inca o data)

  19. ovidiu

    @innocente crede`ma nu s`ar sinucide, n`ar apela la acest gest de lasitate

Leave a Reply